Werkwijze

Onze werkwijze

Heeft u thuis een werk wat u wilt inlijsten. neem contact met ons op. We maken een afspraak en komen bij u langs.  We zijn niet gebonden aan winkeltijden en kunnen ook ‘s avonds of in de weekenden.  Aangezien we het advies heel belangrijk vinden en het voor iedereen en elk werk verschillend is , kunnen we niet zeggen hoelang de afspraak duurt. Soms kan het in tien minuten, soms duurt het een uur. Om een goed advies te geven, vragen we u wel alvast een foto van het werk naar ons te mailen.

Op het afgesproken tijdstip komen we bij u thuis met een mooie collectie lijsten, passe-partouts en de soorten glas. Heeft u een foto gemaild dan nemen we eventueel nog wat verrassende opties mee. Er wordt besproken wat u mooi vindt en wat wij bij het werk adviseren. Als u een keuze heeft gemaakt kunnen we gelijk een offerte geven. 

Komen we tot een overeenkomst? Dan nemen wij uw werk mee naar onze werkplaats, waar wij het  inlijsten. Zodra dit klaar is nemen wij contact met u op voor een vervolgafspraak, zodat wij het weer bij u thuis kunnen afleveren. Doorgaans duurt dat anderhalve week. 

Een aantal voorwaarden.

Deze service kunnen we niet aan iedereen gratis aanbieden. Onze winkel en werkplaats zit in de Oude kijk in ‘t Jatstraat in Groningen. Binnen een straal van 10 km van onze werkplaats berekenen wij geen extra kosten. Woont u verder weg dan brengen we voorrijkosten in rekening. Wilt u daar een prijsopgave voor of wilt u een afspraak maken dan kunt u mailen naar info@lijstaanhuis.nl of vul het contactformulier in.

Een aantal dingen zijn nog wel van invloed op de prijs en het vervoeren. Werken boven de 1 bij 1 meter zijn niet in de auto te vervoeren en dat kan de prijs maar ook het moment van afspreken behoorlijk beïnvloeden. Ook daarvoor vragen we u eerst een offerte aan te vragen via het contactformulier.

 

Even de stappen op een rijtje.

 1 Een afspraak maken wanneer wij langs komen. Dit gaat via de mail.

2 Foto van het werk mailen (optioneel).

3 Op het afgesproken tijdstip komen wij langs voor advies en een offerte.

4 Bent u tevreden met de keuze en de offerte dan nemen wij het werk mee.

5 Op het moment dat het werk is ingelijst maken we een afspraak voor het afleveren.

6 Op het afgesproken moment komen wij het lijstwerk weer naar u toe brengen.